Култура

Неверојатни историски фотографии

Зад секоја стара слика постои приказна, или дури и нечиј цел живот, со сите свои врвови и падови на тага и среќа. Овие слики остануваат неми сведоци на настаните и атмосфера на една ера, оставени во историјата. Bright Side објави едни од најнеобични историски фотографии што некогап сте ги виделе. Секоја од нив носи неверојатен момент во нашата колективна историја.

Автор:

Слични статии