Култура

Рапсодија во сино

Елитен стан кој се наоѓа во Менхетeн, Њујорк со 300 квадратни метри, сместени се три спални, 2 бањи, дуплекс тавани од 6 метри. Дизајнерот, сликар и скулптор Gianluca Berardi вложи 18 месеци труд и повеќе oд 2 милиони долари за да го трансформира овој простор во ремек дело. Денес овој прекрасен стан можете да го купите за “само” 8 милиони долари.

168-634x528

Оригиналниот текст можете да го погледнете на DivianArts

Слични статии

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *