Култура

Модерни цинк плочи за здрав дом

Цинкот го наоѓаме и во внатрешноста, поточно во сивата кујна на орманите и на работната површина. Иако овој модерен материјал создава модерен изглед заради неговите чисти линии, цинк кујни – всушност датираат уште од 19 век. Важно е да се нагласи, дека цинкот е природен антимикробен материјал кој воедно е и отпорен на буѓа. Текстот е преземен од divianarts

Автор:

Слични статии

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *