Култура

Децата уживаат – направете и вие нешто слично (ВИДЕО)

Најчесто се жалиме дека нашите деца се немирни и не можеме да се справиме со нив дома: тие чеpкаат се,  ги отвораат вратичките на кујната, вадат тенџериња, чинии и се што им е на дофат во видното поле, може да ви ја бојадисат завесата со боја за чевли, да размачкаат каладонт каде не му местото и милион други работи.. Ова видео ни ја покажува досетливоста како може да го ангажираме детето коешто преку игра ќе ја потроши енергијата и ќе биде здраво и весело дете и ќе му го поттикнете натпреварувачкиот дух.

Homemade 'Ninja Warrior' obstacle course

I really want this in my back yard

Geplaatst door Viral Thread op zondag 12 maart 2017

Автор:

Слични статии