Култура

Новоформираната фондација „Славко Јаневски“ ќе го објави првиот македонски роман (ВИДЕО)

 

 

Слични статии

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *