Култура

Убавината на природата

Убавината на природата ја запознаваме преку вакви филмови, а таа бива се подалечна и страна за нас.

Автор:

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *