Култура

Концерт на АНПО „Орце Николов“ на „Скопско лето“

Вечерва, (30 јуни, четврток) во рамки на манифестацвијата „Скопско лето“, концерт ќе одржи Ансамблот за народни песни и ора „Орце Николов“.

Концертот насловен како „Игра, песна и нешто повеќе“ ќе се одржи на плоштадот „Карпошово востание“ со почеток во 20:30 часот.

 

 

Автор:

Слични статии