Култура

Rетки и зачудувачки фотографии на Мерилин Монро

Фотографиите на Ева Арнолд, која десет години работеше со ненадминатата Мерилин Монро, се поразлични од останатите фотографии. Овде, актерката не изгледа како замрзната и убава фигура, туку таа овде изгледа како жива личност сао сите нејзини слабости, предности и недостатоци. Фотографиите се преземени од Bright Side.

Автор:

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *