Култура

Самостојна изложба на Филип Фидановски – „Тајната вечера“

Изложба на уметничко дело аплицирано врз предмети со употребна вредност во Кочо Рацин – Кичево, 23.06.2016

 

 

 

 

 

 

 

Tagged with:

Слични статии

Напишете коментар

Вашата е-пошта адреса нема да биде прикажана во коментарите. Задолжителните полиња се означени со *