Култура

Фотографии што кажуваат дека Земјата е прекрасна

Нова серија на фотографии на Bright side, кои докажуваат дека Земјата е едно прекрасно место за живеење. Сите слики се висинско чудо, направени во различни делови од светот: невообичаени дрвја, совршени езера, блескаво небо, бунтовни ветрови, чадори во воздух, сето ова ви ја дополнува  сликата за останатиот дел од светот.

Tagged with:

Слични статии