Култура

Улична уметност со Жилиен Маланд

Жилиен Маланд-  Julien Malland (Париз, 1972), освен што е писател, уредник и филмски режисер, е уметник на улична уметност, која остава свој белег во целиот свет

Автор:

Слични статии