Култура

Летна кујна за летно време

Тоа е летно време, каде што сите сакаме да уживаме во свежиот воздух и дружењата со семејството и пријателите. Што треба да се има во предвид за вашиот отворен простор? Во креирање на своја отворена кујна треба да се раководите од вашиот буџет, како и да имате на ум за колку луѓе ќе се планира. Следен чекор е кој стил ќе го одберете, а потоа и да се одреди површината на која ќе биде лоцирана кујната. Во оваа галерија ви пренесуваме неколку идеи.

 

Автор:

Слични статии