Култура

Боите на есента

Есента е годишно време кое е обоено со најмногу бои; нијанси на црвена, портокалова, кафеава, жолта и златна боја.  Есента е магично доба од годината. Годишно време со идилични сцени, раскош од мириси и бои, живописни пејзажи, распослани есенски лисја и златести сончеви зраци. Оние кои го сакаат, уживаат во прекрасните бои на природата и во прошетките под чадори. 

Колекцијата од прекрасни и неверојатни есенски фотографии ќе ја потврди убавината на прекрасните бои на есента.

Автор:

Слични статии