Култура

Отворен е кастингот за гласови за „Јон Вардар против Галаксијата“

 Aнимираниот филм „Јон Вардар против Галаксијата “ во продукција на „Линкс студиото“ има потреба од гласови за своите јунаци во филмот. Затоа „Линкс“ студиото објави повик за кастинг за гласови на нивната официјална веб страна.

Долгометражен анимиран филм „Јон Вардар против Галаксијата“ ја раскажува приказната за Јон Вардар, млад неталентиран актер кој е киднапиран од самобендисан робот со наполеонов комплекс по име Зарк. Судбината на целата галаксија е во рацете на овие два антихеројски лика. Нивната авантура е исполнета со многу смешни ситуации кои ќе и се допаднат и на помладата публика, но и на сите љубители на научната фантастика.

Сценариото и режијата се на Гоце Цветановски, а арт дирекцијата е на Михајло Димитриевски – Тхе Мичо. 

„Прочитајте ги индикациите и објаснувањата за ликовите во текстот подолу и снимете ја вашата интерпретација на било каков аудио формат. Вашите апликации испратете ги на contact@lynxanimation.com со назнака „Кастинг Јон Вардар“. Доколку мејлот е потежок од 25 Mb, да се користи платформата www.wetransfer.com. Во името на фајлот задолжително да стои името на кандидатот“, стои во повикот, во кој се ставени за спуштање и текстовите од ликовите во филмот.

 

Слични статии

1 Comment

 1. Mike Sebastian 5 ноември, 2019 at 09:19

  Beloved Sir/ Madam,

  We are excellent quality SMD Power Inductors Manufacturer as well as solution carrier in Hong Kong.

  High consistence, Stringent QC, Leading CP ratio and Full assistance in application is our strength.

  We comprehend that a person bad element destroys the entire product and your online reputation.
  Select us to do away with economical and rubbish SMD Power Inductors from China!

  Please call us at: sales@bestapplestore.com

  Looking forward to your inquiries!

  Best relates to,
  Brian

  HK Inductors LTD developed in 1997, we are focused on developing and also making high-performance inductors with the objective of supplying added-value item options to consumers in a wide range of markets.